A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День Дружби у Великобілозерському НВК №1

Дата: 02.03.2021 07:56
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

 

1 березня у Великобілозерському НВК №1 пройшов день Дружби, який проводився в рамках Тижня Дружби під час Хеппі Челенджу. Цього дня класними керівниками були проведені активності, присвячені даній темі. Так учні 6-А класу стали учасниками інтерактивного заняття «Умійте цінувати дружбу», а у 7-Б класі було проведено гру-квест «Стежками дружби», під час якої діти висловлювали свої думки про дружбу, допомагали один одному під час ігрової вправи «Знайди собі подібного», а наприкінці заходу обмінялися один з одним «Сердечками побажань».

Впродовж дня здобувачі освіти навчального закладу та вчителі мали змогу долучитися до цілого  ряду акцій.

Діти 1-3 класів малювали на папері, на повітряних кульках, складали з LEGO портрети своїх друзів.

Здобувачі освіти 4-5 класів робили «Ромашки дружби», на яких розміщували прислів’я, приказки, афоризми, власні твердження про дружбу.

 Учні 6-11 класів створювали серце класу під час акції «Наші гарячі серця».

Цього дня пройшла загальношкільна акція, під час якої діти малювали свої долоньки, писали на них побажання своїм друзям та прикріплювали на «Дерево дружби».

З метою показати, що всі діти рівні (і з особливими освітніми потребами, і з інваалідністю, і різних національностей) серед учнів 1-11 класів була проведена акція «Стрічка дружби».

#ШколаДружби

#HealthySchools

#ХеппіЧелендж

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора