A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

ОЛЕКСАНДР СТАРУХ: РІЧНИЙ ТАЙМІНГ – КРАЩИЙ РЕЦЕПТ ПРОТИ ДОВГОБУДІВ

Дата: 16.02.2021 16:53
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

Цього року триватиме програма Президента України «Велике будівництво». Головний принцип – спочатку завершити всі довгобуди і тільки потім братися за нове. Про сучасні підходи до будівництва говорив Олександр Старух під час першої великої прес-конференції.  

  • Перш за все, завершимо 6 шкіл, садочків та стадіон, які розпочали минулого року. Також маємо передати людям 9 оновлених приймальних відділень у лікарнях. Дякую громадам Бердянська та Енергодару, які, не чекаючи державного фінансування, вже виділили власні кошти на ремонти, - наголосив очільник регіону.

Також цього року обласна влада планує запустити 17 сільських амбулаторій. На жаль, за колишньої влади ці проекти робилися поспіхом та без врахування думки людей. Часто навіть забували про підключення електрики та води. Тож фахівці мають багато чого доводити до ладу. 

Першими ластівками Великого будівництва-2021 стануть інфекційна лікарня у Мелітополі та дитсадок у Гуляйполі, що відкриються за кілька тижнів. А вже цієї п’ятниці стане відоме, які саме об’єкти цього року профінансує Державний фонд регіонального розвитку. Конкурсний відбір проведе Міністерство розвитку громад та територій.

  • Для ефективного будівництва робимо чіткий таймінг – з 1 січня по 31 грудня та разом працюємо на  результат, - резюмував Олександр Старух.


 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора