A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан у філії Великобілозерського НВК №1 ЗОШ №5

Дата: 16.02.2021 14:57
Кількість переглядів: 157

 

Фото без опису

 

Час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади вірності військовому обов’язку, що продемонстрували тисячі синів і дочок України, яким довелося нести нелегку військову службу в горах Афганістану.

Подвиги учасників бойових дій – це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодними змінами у сучасному мінливому світі. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

Сьогодні, 16 лютого, у філії Великобілозерського НВК №1 ЗОШ №5 відбулися уроки мужності - «Біль Афгану – на віки (1979-1989 рр.)», «Час і досі не загоїв рани», «Ті спогади, то вічний біль у серці…», присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-й річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

 

                  Віталіна Черненко

                  Катерина Усенко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора