A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНІ СЛУЖБИ ОБЛАСТІ ГОТОВІ ДО МОЖЛИВОГО ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ

Дата: 28.01.2021 09:09
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух взяв участь у засіданні Державної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій розглядалося питання підготовки регіонів до можливого погіршення погодних умов. 

За повідомленням Українського гідрометеорологічного центру, найближчим часом в окремих регіонах країни прогнозується значне погіршення погоди. 

Очільник Запорізької області Олександр Старух наголосив, що у  Запорізькій області згідно даних гідрометцентру не прогнозується суттєвого зниження температури, але очікується штормовий вітер. Тому аварійно-рятувальні служби готові оперативно реагувати на будь-які зміни погоди. Для цього у них наявні всі необхідні ресурси, достатньо технічних засобів та одиниць спеціалізованої техніки.

Рятувальники області також звертаються із проханням до громадян у випадку погіршення погодних умов, зокрема, сильного вітру, не виходити без нагальної потреби з домівки. Бути обережними та триматися подалі від ліній електропередач та дерев, не паркувати поблизу них свій автотранспорт.  

Нагадаємо, що у випадку погіршення погодних умов мешканці області можуть звернутися за потреби до одного із 232 стаціонарних пунктів обігріву. У випадку ускладнення ситуації можливо розгортання додаткових мобільних пунктів. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора