A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Вітання Великобілозерського сільського голови Юрія Рибалки з нагоди Дня Соборності України

Дата: 21.01.2021 16:20
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

 

Шановні мешканці громади!          

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Соборності України!

Дата 22 січня 1919 року ввійшла до національного календаря як велике державне свято - День Соборності України. Саме в цей день 102 роки тому було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, які перебували у складі Російської та Австро-Угорської імперії. Ця історична подія стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за волю і незалежність української нації, демонструючи те, що сила нашої країни – в єднанні. І не лише територій, а дій і сердець.

Відзначення Дня Соборності, вшанування творців Акта Злуки - це не тільки суспільна потреба, а й наш моральний обовязок - берегти світлу память незлічених жертв, принесених українським народом на вівтар незалежності та соборності.

Щиро вітаю всіх з цим великим національним святом від себе особисто та усіх депутатів Великобілозерської сільської ради. Бажаю нам незламного українського духу, гордості за рідну націю. Миру, добробуту, мудрості у прийнятті будь-яких рішень. Нехай віра в європейську, демократичну, соборну й економічно багату Україну надихає нас на нові звершення заради процвітання її народу!

 Зі святом всіх – з Днем Соборності України!

 

         Сільський голова                                                                                   Юрій РИБАЛКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора