A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Проведено профілактичний рейд

Дата: 20.01.2021 13:58
Кількість переглядів: 235

З настанням морозів на людину чекає небезпека – переохолодження та обмороження. Зростає ризик порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення— досить поширена причина виникнення пожеж у побуті в холодну пору року.

Тому, 20.01.2021 року працівниками відділу соціального захисту населення та Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради спільно з співробітниками Великобілозерського районного сектору Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій та Служби у справах дітей Великобілозерської районної державної адміністрації  було проведено профілактичний рейд з метою попередження пожеж під час експлуатації   пічного або електроопалення, а також попередження випадків переохолодження/обмороження серед сімей та одиноких осіб, які опинились в складних життєвих обставинах.

Було здійснено обхід місцевих будинків, жителі яких використовують для обігріву піч або електрообігрівачі, роз'яснено основні правила пожежної безпеки, а також надано рекомендації щодо безпечної експлутації електрообігрівачів.

Також, в ході проведення профілактичного рейду, завдяки небайдужим жителям нашої громади, одна родина мала змогу отримати, дуже необхідну для них, електричну плиту.

Повідомляємо, що станом на 20.01.2021 року на території Великобілозерської сільської територіальної громади випадків переохолодження/обмороження, недбалого використання пічного та електроопалення серед сімей та одиноких осіб, які опинились в складних життєвих обставинах не виявлено.

              НАГАДУЄМО! Якщо у вас є речі (одяг, взуття, дитячі іграшки), які вам не потрібні, але придатні до використання – можете поділитись ними з тими, хто потребує допомоги.

 

Пункти прийому гуманітарної допомоги:

с. Велика Білозерка, вул. Центральна, буд. 132

с. Велика Білозерка, вул. Соборна, буд. 18

с. Гюнівка, вул. Свободи, буд. 3

 

Бережіть себе та своїх близьких!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора