A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Будьте обережні при використанні пічного опалення!

Дата: 16.01.2021 13:20
Кількість переглядів: 187

Щорічно з настанням холодів зростає ймовірність виникнення пожеж. В осінньо-зимовий період люди починають інтенсивніше обігрівати житлові будинки та господарські приміщення, не дотримуючись елементарних правил пожежної безпеки. Переважна кількість пожеж виникає по причині порушення правил пожежної безпеки при використанні та монтажу пічного опалення. Найгірше те, що в цих пожежах гинуть люди.
           В зв’язку з цим, відділ з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Великобілозерської сільської ради ще раз нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки!

Шановні мешканці громади!Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте! Слідкуйте за справністю електричних мереж! Не залишайте без нагляду увімкнені телевізори та інші електропобутові прилади! Будьте обережні при палінні та використанні відкритого вогню на горищі, в підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях!
Запам’ятайте! Слід постійно піклуватися про належний стан протипожежного захисту своїх помешкань та вміти  перегороджувати шлях розлюченому полум'ю. Лише спільними зусиллями ми зможемо відвернути біду.


Якщо сталася пожежа, телефонуйте за номером 101

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора