A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День пам'яті Олександра Григоровича Щербини

Дата: 06.01.2021 09:12
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

5 січня на базі Сільського будинку культури Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради відбувся день пам′яті   Олександра Григоровича Щербини.  Захід був організований та проведений за ініціативи та фінансової підтримки онуки нашого земляка  Єлизавети Соломатіної.   

Загалом протягом дня було проведено три зустрічі з мешканцями Великобілозерської громади з дотриманням всіх карантинних обмежень.    Пані Єлизавета особисто зустрічала гостей, знайомила їх з історією свого роду. Згодом присутні мали змогу познайомитися з   автором-укладачем книги «Велика Білозерка. Статті та документи з історії села» Андрієм Новіковим та видавцем Володимиром Систеровим, які з захопленням розповідали про довгий та кропіткий шлях створення даного видання. Під час кожної зустрічі в залі панувала дружня, доброзичлива атмосфера, адже цей захід об′єднав не випадкових людей, а однодумців, які цікавляться історією рідного краю.

Після завершення заходу кожен гість отримав на добру згадку від пані Єлизавети примірник презентованої книги та солодощі. А пан Андрій не відмовив жодному поціновувачу історії, який забажав мати таке видання з його автографом.

Мешканці Великобілозерської громади щиро вдячні шановним гостям за теплі зустрічі та бажають подальших творчих звершень.    

         



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора