A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Новий рік у Великобілозерському НВК №1

Дата: 30.12.2020 10:55
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року і  хочуть, щоб воно було загадковим, чарівним, неповторним… Саме так пройшла зустріч Нового року і в нашій школі. З 21 по 29 грудня у Великобілозерському НВК №1 у класах відбулися новорічні свята: квест «Новорічні подарунки» (4-Б), новорічна зустріч «Пригоди друзів» (11-Б), гра «Новорічні перегони» (6-Б), гра «Мандариновий квест» (7-Б), святковий ранок «Весело зустрічаємо Новий рік» (3-Б), новорічний квест «У пошуках снігу» (2-Б), свято «Зустріч Нового року 2021» (7-А), гра-пригода «Українське новоріччя» (5-А), урок-подорож «Зимові свята» (2-А), гра «У новорічний квест граємо – скарби шукаємо» (3-А), новорічний ранок-квест «У пошуках подарунків» (1-Б).

 Діти разом з педагогами підготували програми з новорічними сюжетами, казковими героями, конкурсами, піснями, іграми та танцями. Після свят всі учні отримали новорічні подарунки.

Нехай у новому році збудеться все задумане, а 2021 стане таким, яким ми хочемо його бачити. В новому році побажаємо один одному любові та віри в себе і процвітання нашої держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора