A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Проведено профілактичний рейд «Здоровий побут»

Дата: 24.12.2020 08:40
Кількість переглядів: 326

Фото без опису

23 грудня 2020 року працівниками відділу соціального захисту населення та Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради спільно із Службою у справах дітей Великобілозерської районної державної адміністрації проведено профілактичний рейд «Здоровий побут».

 Мета рейду - обстеження умов проживання сімей з дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах, виявлення дітей, які залишилися без піклування батьків.

Під час рейду було обстежено 8 сімей в яких виховується 19 дітей. З батьками проведено бесіди про необхідність ведення здорового способу життя, належного виконання батьківських обов’язків, створення належних умов для виховання дитини, підтримання належного санітарно-гігієнічного стану приміщення. Складено акти обстеження умов проживання родин, надані рекомендації та терміни для усунення недоліків, батьків попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків.

Завдяки небайдужим жителям нашої громади, одна родина отримала, дуже необхідний для них, дитячий візочок. 

Як свідчить практика, постійні рейдові заходи дають позитивні результати. Батьки, знаючи, що перебувають під особливим контролем, відчуваючи, що долею їх дітей постійно цікавляться, більш відповідально ставляться до виконання своїх батьківських обов’язків, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут та зробити все можливе, щоб діти жили в гарних умовах.

Якщо у вас є речі (одяг, взуття, дитячі іграшки), які вам не потрібні, але придатні до використання – можете поділитись ними з тими, хто потребує допомоги.

Пункти прийому гуманітарної допомоги:

  1. с. Велика Білозерка, вул. Центральна, буд. 132
  2. с. Велика Білозерка, вул. Соборна, буд. 18
  3. с. Гюнівка, вул. Свободи, буд. 3

Чекаємо на Вас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора