A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Привітання з Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2020 13:13
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати!

Щиро вітаємо Вас із Днем місцевого самоврядування! Прийміть слова вдячності за високий професіоналізм, відповідальність та компетентність, активну громадську позицію, наполегливу та самовіддану працю на благо розвитку територіальної громади.  

З нагоди професійного свята прийміть щирі вітання від працівників культури Центру культури  та дозвілля Великобілозерської сільської  ради в онлайн – концерті  «Прийміть від нас сердечні привітання!» за посиланням:

https://www.facebook.com/109333520712468/posts/213660220279797/

Запрошуємо Вас переглянути документально – комедійний фільм «Про дорослих по-дитячому», де найменші мешканці Великобілозерської сільської територіальної громади відповідали на питання «Хто такий депутат? », «Як він виглядає?», «Чи важко ним бути?», «Щоб б ви зробили, коли станете депутатом?»:

https://fb.watch/2dBwaOtkIu/

https://fb.watch/2dBAQZ7R8M/

https://fb.watch/2dBEdteRd5/

https://fb.watch/2dBQAxO-th/

 

Бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, успіхів, здійснення всіх життєвих планів та задумів. Нехай цей святковий день додасть всім наполегливості та натхнення у спільній справі подальшого розвитку Великобілозерської сільської територіальної громади.

                                                                                        Лілія КОСАРЕВСЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора