A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Кольоровий тиждень толерантності у філії Великобілозерського НВК№1 ЗОШ№3

Дата: 20.11.2020 14:13
Кількість переглядів: 511

 

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, за для пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу з 16 по 20 листопада 2020 року в нашому навчальному закладі було проведено Кольоровий тиждень толерантності.

Понеділок пройшов під гаслом «Планета толерантності», колір дня – синій. Учні створювали  «Букет толерантності». Класні керівники провели години спілкування, інформаційні хвилинки на тему толерантності.

У зелений вівторок  говорили про добро. Пройшла акція «Кошик добрих справ», учні і вчителі висловлювали свою думку на тему «Доброта - це…»

У червону середу говорили про щастя.    Була проведена акція «Час посміхнутися», конкурс малюнків «Життя прекрасне».

У четвер колір дня був фіолетовий. День пройшов під гаслом  «Дружба – це маленька планета».

Кінець навчального тижня був жовтим. Тема дня «Країна ввічливості». На полотні «Будиночок ввічливих слів» діти писали всі хороші слова, які ми можемо сказати один одному.

Проведені заходи дали можливість школярам ще раз переконатися, що щасливими та успішними ми можемо бути лише у світі де діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові. Тиждень пройшов цікаво та змістовно, у всіх панував піднесений настрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора