A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Всесвітній день доброти у Великобілозерському НВК №1

Дата: 13.11.2020 15:11
Кількість переглядів: 572

Фото без опису

 

13 листопада у світі відзначається  Всесвітній день доброти. Відзначати це свято вперше запропонували учасники волонтерського руху "За доброту", що виник в Японії у 1997 році. Датою для нього був обраний день відкриття у 1998 році в Токіо I-ї конференції Всесвітнього руху доброти. Офіційно Всесвітній день доброти був заснований у Сінгапурі 18 листопада 2000 року на III конференції Руху доброти.

Доброта – це один із найсвітліших виявів людської душі. Доброта виражається у нашому ставленні до людей і навколишнього світу. Учні нашої школи вважають, що кожна людина має бути доброю, чесною, справедливою. Протягом дня учні початкових класів Великобілозерського НВК №1 взяли участь у шкільній акції «Зроби годівничку», створили «Дерево добрих справ» - записали добрі справи, які вже вміють робити, прийняли участь у дидактичних іграх: «Будинок добрих справ», «В якому вчинку живе добро?», «Добрий чи злий?», а також робили добрі справи в школі. А учні 5-11 класів взяли участь у шкільній акції «Фотоколаж добрих справ», надіславши фотоколажі своїх добрих вчинків.

Діти нагадали про важливість проявів людяності і взаємодопомоги в складному сучасному світі. Та важливо пам’ятати, що бажано творити добро щодня, щоб наше «дерево добрих справ» цвіло у думках і серцях.

 

 

 

Оксана Василькова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора