A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності у Великобілозерському НВК №1

Дата: 09.11.2020 14:55
Кількість переглядів: 359

                                                                       

  Про безпеку свою дбайте,

бути обачними не забувайте…

 

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці школярів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, а екологічна ситуація з кожним роком погіршується. Необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.

Саме тому з метою надання дітям елементарних знань з питань особистої безпеки, вивчення правил поведінки під час надзвичайних ситуацій, особливо тих, вірогідність виникнення яких достатньо висока на тій чи іншій території, та в які можуть потрапити саме діти, є потреба у проведення в школі заходів. Одним з таких профілактичних заходів є «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності».

У Великобілозерському НВК №1 Тиждень знань  з основ безпеки життєдіяльності був проведений з 02 листопада по 06 листопада 2020 року. У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи, а саме:

бесіди: «Профілактика інфекційних захворювань», «Переохолодження організму. Відмороження», «Безпечна поведінка на канікулах»;

вікторини: «Правила безпечної поведінки в повсякденному житті», «Школа безпеки»; «Безпека в запитаннях і  відповідях»;

міні-лекторії: «Небезпечні забави. Тонкий лід», «Сучасні проблеми безпеки життєдіяльності»;

проведення дебатів серед учнів «Твоє життя – твій вибір»;

виховні години: «Твоя безпека залежить від твоєї поведінки», «Надзвичайні ситуації. Порядок дій у разі їх загрози або виникнення», «Правила безпеки в повсякденному житті»

інформаційні хвилинки  «Обережно, грип», «Небезпека вдома і на вулиці»;

перегляд та обговорення відеоматеріалів, відеофільмів про надзвичайні ситуації та правила поведінки під час їх виникнення;

конкурс малюнків «Небезпека поруч».

Також було організовано куточок з основ безпеки життєдіяльності з різними вправами і завданнями, де всі бажаючі учні могли перевірити свої знання.

Усі учні отримали та закріпили достатньо знань, умінь і практичних навичок з основ безпеки життєдіяльності на випадок екстремальної ситуації.

 

Оксана Василькова

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора