A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2020 14:32
Кількість переглядів: 403

Фото без опису

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматори сцени, які за покликанням серця присвячують своє дозвілля мистецтву, збагачуючи культуру та зберігаючи традиції нашої громади! Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення професійного свята у відеопрезентації за посиланням:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=461582428155459&id=100029111173898

Вітаємо з професійним святом! Зичимо кожному, хто за покликанням серця присвятив своє життя культурі – міцного здоров’я, натхнення, творчих злетів і реалізації професійних амбіцій, благополуччя та злагоди у ваших родинах.

Також вітаємо працівників Сільського будинку культури Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради за зайняте II місце у регіональному етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості та  директора Центру культури та дозвілля ГОЛОВЕНСЬКУ Тетяну, якій  вручено подяку Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації та КУ ,,Обласний методичний центр культури і мистецтва” за високий рівень організаційно-методичної роботи у забезпеченні виконання умов регіонального етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості. Бажаємо творчих успіхів та перемог! Нехай ваша ініціативність, відданість роботі, мистецька та просвітницька діяльність стане рушійною силою для розвитку української національної культури.

                                                                                          Лілія КОСАРЕВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора