A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про підсумки регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу-виставки дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі»

Дата: 20.10.2020 09:13
Кількість переглядів: 698

Фото без опису

16 жовтня 2020 року проведено на базі Сільського будинку культури Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради регіональний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі». На огляд журі було представлено 36 малюнків та плакатів, виконані в довільній графічній або живописній техніці. Тематика робіт:  «Я пізнаю якісну продукцію», «Ми – архітектори якісного світу», «Кращий плакат на споживчу тематику».

Художнім виконанням, оригінальністю ідей, яскравістю та виразністю вразили журі авторські роботи учнів закладів загальної середньої, позашкільної освіти Великобілозерської сільської ради .

          За рішенням журі авторів 24 робіт нагороджено грамотами  Відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради.

Кращі роботи відправлено до м. Запоріжжя для участі  в обласному етапі  Всеукраїнського конкурсу-виставки дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі».

Дякуємо учням, вихованцям, педагогічним працівникам закладів освіти, батькам за активну участь у конкурсі-виставці дитячого малюнку.

 

Головний спеціаліст

ВОКТОКСМС  ВСР                                                     Лілія  КОСАРЕВСЬКА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора