Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

«Місцева демократія - загальноєвропейська цінність»

Дата: 19.10.2020 14:20
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

В рамках «Тижня європейської місцевої демократії» у філії Великобілозерського НВК №1 Великобілозерська ЗОШ №3 були проведені ряд заходів: гра «Подорож Україною», перегляд мультфільму «Моя країна Україна» - 1 кл., конкурс малюнків «Ми з Європою єдині» 2 кл. година спілкування «Європа так близько» 3 кл., урок-дослідження «Демократія в українських народних казках та мультфільмах» 4 кл., виховна година «Місцева демократія - загальноєвропейська цінність» 5 кл., виховна година «Ми – жителі Європи» 6кл., гра-вікторина «Відкриваємо для себе Європу» 7кл., круглий стіл «Місцева демократія. Великобілозерська ОТГ» 8 кл., урок-гра «Розвиток місцевої демократії» 9кл.

Головною метою виховних заходів: розповсюдження інформації щодо принципів, надбань та досягнень місцевої демократії в Україні та Європі, сприяння обізнаності учнів щодо можливостей вирішення питань місцевого значення та залучення громадян до прийняття управлінських рішень.
Під час виховного заходу діти закріпили свої знання про свої права згідно з Конвенцією про права дитини, дізналися про досвід європейський країн у побудові місцевого самоврядування, переконалися у важливості особистої участі у житті класу/країни і вагомість свого голосу для прийняття відповідного рішення.

По закінченню, учні виявили бажання і надалі відігравати активну участь у житті класу, школи, а в майбутньому і в житті Батьківщини, приміряючи на себе навіть такі почесні посади як Президент та прем’єр-міністр.

 

Альбіна Борисенко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора