A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про проведення святкового концерту

Дата: 13.10.2020 16:00
Кількість переглядів: 349

Фото без опису

13 жовтня 2020 року на базі Сільського будинку культури Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради  відбувся святковий концерт «Сьогодні славить вся країна своїх синів – захисників» з нагоди відзначення Дня захисника України з дотриманням карантинних норм. З вітальними словами до присутніх звернулися Великобілозерський сільський голова Ігор БАТРАК та  заступник голови Великобілозерської районної державної адміністрації Оксана ХІЛЬКО, які привітали захисників зі святом та побажали їм міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та миру.

90 мешканців Великобілозерської громади залишили свої домівки та стали на захист миру. З нагоди свята був презентований відеоальбом, його переглянути можна за посиланням:

https://www.facebook.com/groups/1690752804554153/permalink/2438069153155844/

Серед наших односельців, які захищали та зараз захищають цілісність та суверенітет нашої Батьківщини є також жінки – захисниці України. Це  - Наталія РУБАН, Лілія РОМАНЕНКО та Олександра ЦИНДРЯ.

В ході заходу хвилиною мовчання вшанували захисників, славних синів України, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Учасники художньої самодіяльності привітали присутніх зі святом та  подарували музичні номери.

Зі святом Вас, дорогі наші захисники України! Бажаємо Вам долі славної та довгого життя. Хай з Вами завжди буде вдача. Міцного здоров’я, особистого щастя! І дай Боже,щоб небо над нашою Україною завжди було мирним.

                                                        Лілія КОСАРЕВСЬКА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора