A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

«Капсула часу»

Дата: 09.10.2020 12:46
Кількість переглядів: 553

09 жовтня 2020 року відбулося закладення «Капсули часу» біля приміщення Сільської бібліотеки Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради. «Капсула часу» — це листи майбутньому поколінню. До написання тексту-послання у майбутнє ,,Якою Ви бачите громаду через 10 років?” долучилися учні та випускники 11 класу Великобілозерського НВК №1,  молодь, жителі Великобілозерської ОТГ різних вікових категорій. У своїх листах вони  мали можливість розповісти про життя свого покоління, події, які торкнулися їх, очікування від майбутнього.

На заході були присутні представники органів місцевого самоврядування та учні 11-А класу Великобілозерського НВК №1. Великобілозерський сільський голова Ігор БАТРАК  наголосив, що  в майбутньому він бачить нашу громаду розвиненою та сучасною.

Право закласти «Капсулу часу» було надано учням 11-А класу Великобілозерського НВК №1 - ВОРОНІ Катерині та БІЛИКУ Станіславу.

У 2030 році майбутнє покоління відкриє капсулу та прочитає, що саме відчували нинішні мешканці громади, і порівняє зі своїм сьогоденням. Немає сумніву, що капсула надихне їх на звершення, додасть упевненості у своїх силах та створення нових ідей розвитку Великобілозерської сільської об’єднаної територіальної громади.

                                                                               Лілія КОСАРЕВСЬКА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора