A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про зміни порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого побутового палива пільговим категоріям населення

Дата: 07.10.2020 09:43
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 17.04.2019 №373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» з 01.01.2020 змінився  порядок призначення та виплати компенсації на придбання твердого пічного побутового палива для пільгових категорій населення.

Якщо раніше для більшості пільговиків пільги призначалася автоматично за інформацією Великобілозерської сільської ради про факт проживання осіб пільгових категорій на території району, то з 1 січня 2020 року для призначення пільги на придбання твердого палива і скрапленого газу пільговики звертаються до управління соціального захисту населення  Великобілозерської райдержадміністрації за зареєстрованим або за фактичним місцем проживання з відповідною заявою, до якої додається довідка про наявність у житловому приміщенні пічного опалення та або кухонного вогнища на твердому паливі.

 До пільгових категорій населення відносяться особи, які мають право на пільги згідно із Законами України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про охорону дитинства», «Про освіту», «Про охорону здоров'я», «Про бібліотеки та бібліотечну справу».

Станом на 01.10.2020 року значна кількість осіб, які мають право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг у грошовій формі до управління соціального захисту населення Великобілозерської райдержадміністрації не звернулися. Тому, запрошуємо відвідати управління з метою оформлення документів для отримання пільг в поточному році (максимальний термін – до 10 грудня 2020 року).

За більш детальною інформацією звертайтесь до управління соціального захисту населення Великобілозерської райдержадміністрації за адресою: вул. 8березня, 5.

 

Вікторія КРАСНЕНКО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора