A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про проведення святкового концерту

Дата: 05.10.2020 11:37
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

02 жовтня 2020 року на базі Сільського будинку культури Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради відбувся святковий концерт з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля,  Дня працівників освіти, Всеукраїнського Дня бібліотек та Міжнародного Дня музики.

До присутніх з вітальними словами звернулися Великобілозерський сільський голова Ігор БАТРАК та начальник Відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради Євгенія КУДАШЕВА, які привітали присутніх з професійними святами, побажавши міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, щастя і натхнення.

Під час заходу, за професійну майстерність, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек нагороджено грамотами Великобілозерської сільської ради та цінними подарунками: ТИХЕНЬКУ Любов, ЛОСЄВСЬКУ Ірину, МЕЛЕНТЬЄВУ Дар’ю, ВОЛКОВУ Оксану.

За вагомий внесок у розвиток дошкільної освіти, творчий пошук та з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля нагороджено грамотами Великобілозерської сільської ради та цінними подарунками: ЦВЄТОВУ Надію, КОТИК Ірину, БОРИСЕНКО Варвару.

За сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді нагороджено грамотою Міністерства освіти і науки України вчителя хімії філії Великобілозерського НВК №1 Великобілозерська ЗОШ №3 Віктора МАЛОВІЧКА.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління та за підсумками 2019/2020 навчального року нагороджено Почесною грамотою Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації КАБУ Любов та ОРЕЛ Альону.

За високий професіоналізм, вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти нагороджено грамотами Великобілозерської сільської ради кращих працівників галузі освіти та цінними подарунками: МАЛИГІНУ Олену, ДАВИДЕНКО Вікторію, БОЙКО Наталію, КОБЧЕНКО Ніну, БЄЛАНА Івана, ХОЛОД Аллу, ПРОДАЙВОДУ Наталію, КАРМАК Наталію, ТОРБАЧ Олену, БЕНЬ Анжелу, ЗАМКОВУ Юлію, ОСИПЕНКО Анну, ОЧКУСЬ Віктора.

За відданість своїй справі педагогічним працівникам найщиріші слова подяки побажала Голова Великобілозерської районної організації  Профспілки працівників освіти і науки України Світлана ДОНЕЦЬ. Грамотою обласної профспілки та грошовою винагородою нагороджено Галину АМБРОСІМОВУ, а Надія ЦВЄТОВА отримала значок «Профспілковий лідер».

За осучаснення будівлі фасаду Сільської бібліотеки зі словами вдячності звернулася до сільського голови Ігоря БАТРАКА завідувач Сільської бібліотеки Любов ТИХЕНЬКА та подарувала йому книгу-шкатулку. За ініціативи та фінансової підтримки сільського голови були проведені ремонтні роботи фасаду будівлі Сільської бібліотеки Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради.

Невимушена щира атмосфера панувала в залі, всі зацікавлено дивилися концерт, який підготували для присутніх дитячі вокальні та хореографічні колективи, учасники художньої самодіяльності Сільського будинку культури.

                                                                           Лілія КОСАРЕВСЬКА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора