Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День вчителя – свято, яке окриляє на весь навчальний рік

Дата: 05.10.2020 08:18
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

Щорічно у першу неділю жовтня в більш ніж 100 країнах світу відзначається одне з найпотрібніших свят – День вчителя. Це свято для всіх вчителів та працівників сфери освіти – день, в який проголошуються роль та заслуги вчителів в процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їх неоцінний внесок в розвиток суспільства. Коли настає День вчителя, в школах панує атмосфера свята і пожвавлення. Школярі вітають своїх улюблених вчителів, дарують їм квіти і знаки уваги.

Зранку учні 11-х класів Великобілозерського НВК №1 влаштували для вчителів справжнє свято – зустрічали вчителів у коридорі школи, вітали і дарували святкові сюрпризи. Доброю традицією у цьому навчальному закладі стало проведення Дня самоврядування. У п'ятницю старшокласники дають вчителям відпочити і самі проводять уроки. Серед школярів вибирають директора, який стежить за дисципліною, і викладачів для кожного предмету. В цей святковий день вчителі мають змогу згадати своє шкільне життя, ставши на день учнями 12-го класу. Для вчителів були проведені уроки, на яких вони виконали різноманітні вправи, а саме: вправа «Лимон», вправа «Сніжинка», вправа «Чарівний мішечок», проективна методика «Намалюй свій характер», вправа «Зробіть собі подарунок» та ін.. Під час виконання цих вправ вчителі зарядилися позитивними емоціями та гарним настроєм.

Атмосфера цього дня для всіх працівників школи була насправді теплою та дружньою. Свято принесло гарний настрій та задоволення всій дружній шкільній родині!

 

 

Оксана Василькова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора