Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День музики! Це свято люблять усі. Особливо діти!

Дата: 01.10.2020 14:51
Кількість переглядів: 401

Фото без опису

Цього дня у філії Великобілозерського НВК №1 Великобілозерська ЗОШ І-ІІ ступенів №3 учні взяли активну участь у досить цікавому конкурсі під назвою «Музика в ребусах», який підготував учитель музичного мистецтва Шворак Захар Юрійович.  Розгадавши на?зви семи пісень, що були зашифровані в ребусах, діти якнайшвидше йшли до кінцевої мети – утворити із певних букв розгаданих пісень музичну течію, що зародилася у 50-х роках. Найшвидше завдання вдалося зробити Кирилові Діденку. Він правильно розшифрував музичну течію – «Рок-н-рол».

    Упродовж дня на перервах звучало сім музичних творів, які були приховані в ребусах. Це допомагало дітям упізнати виконавців та згадати й розшифрувати на?зви самих пісень. Звучали композиції таких відомих українських гуртів, як "Океан Ельзи", "Скрябін", "Лама", "Степ", "«Антитіла", «Аква Віта», а також лунав голос неповторної артистки Софії Ротару. Не дивно, що у конкурсі фігурувала цифра 7. Адже відомо, що в музиці саме 7 нот.

    Музика не давала сумувати нікому: усі співали, грали і раділи життю.                                                Отож сьогоднішнє свято ще раз доводить, що музика – вічна! Любімо ж її й надалі! Адже пісня нам завжди дарує лише радість і щастя!

    Зі святом усіх – з Днем музики!

  

 

 

Захар Шворак



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора