A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

1 жовтня - Міжнародний день громадян похилого віку та День ветерана

Дата: 01.10.2020 11:28
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

День літньої   людини для всіх нас – особливе свято. З дитинства ми вбираємо від людей старшого покоління народні традиції і мудрість, основи культури і рідної мови. З бабусиних казок,  з розповідей діда народжується наша перша любов до рідної землі. Тому їхня народна мудрість і невичерпний життєвий досвід – є неоціненним скарбом нашого життя.

 До Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана на території Великобілозерської сільської  об’єднаної територіальної громади відбулися виїзні святкові концерти «Зорепадом летять роки»  з дотриманням карантинних норм, а саме 29 вересня 2020 року: на території села Гюнівка, на базі Відділення № 2 Сільського будинку культури Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради, 30 вересня 2020 року: на базі Відділення № 1 Сільського будинку культури та сільського будинку по вул.Яблунева.

Під час проведення святкових концертів зі словами вдячності та пошани до людей похилого віку звертався Великобілозерський сільський голова Ігор БАТРАК з побажаннями міцного здоров’я, благополуччя та довгих років життя.

Вітали пенсіонерів зі святом також староста Гюнівського старостинського округу Людмила ПІДОПРИГОРА, депутат сільської ради Сергій ПАСТАРНАК  (село Гюнівка), секретар сільської ради Тетяна ХОДУС, головний спеціаліст  Великобілозерської сільської ради Олександр ЮЩУК.

30 вересня 2020 року до сільського будинку по вул. Яблуневій з привітаннями завітав  голова Запорізької облдержадміністрації Віталій БОГОВІН. З вітальним словом звернувся він до громадян  похилого віку, побажав їм бути здоровими, довгих років життя на радість дітям та онукам.

На святкових концертах душевні привітання ведучої майстерно перепліталися з піснями і віршами учасників художньої самодіяльності закладів культури громади. Вони створювали атмосферу затишку і доброзичливості зустрічі. Зі сцени звучали  жартівливі народні пісні,  пісні про родину, про кохання. По закінченню концертної програми винуватці свята отримали солодкі подарунки.

Продовжується марафон святкових привітань. 1 жовтня 2020 року для людей похилого віку відбудеться концерт «Зорепадом летять роки» на базі Сільського будинку культури Центру культури та дозвілля о 17-00 год.

Шановні винуватці сьогоднішнього свята! Бажаємо Вам здоров'я, безхмарного неба, сил та наснаги , щастя та благополуччя. Нехай всі проблеми  обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею! 

                                                                             Лілія КОСАРЕВСЬКА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора