A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День усиновлення – свято доброти і милосердя

Дата: 30.09.2020 13:43
Кількість переглядів: 328

В останній день вересня Україна відзначає день усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

На сьогоднішній день на території Великобілозерської ОТГ функціонує 1 дитячий будинок сімейного типу та 1 прийомна сім’я, в яких виховується 8 дітей, позбавлених батьківського піклування. Також  створено 7 сімей опікунів, в яких виховуються 9 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та 4 дитини, усиновлених нашими односельцями. Ці сім’ї дали кожній дитині найважливіше – щастя мати родину, батьківську турботу і тепло. Але є хлопчики і дівчатка, які ще чекають такої бажаної для них родини.

З нагоди Дня усиновлення працівниками Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради відвідано дитячий будинок сімейного типу ДЖУРКО. Дітей та батьків привітали солодкими подарунками, а також провели веселі ігри.

Висловлюємо щиру подяку за вагомий внесок у забезпеченні реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам та батькам-вихователям, які діляться своїм душевним теплом з оточуючими.

 

                                                                     Руслана МАЛИКІНА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора