A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Міжнародний день миру у Великобілозерському НВК№1

Дата: 21.09.2020 16:38
Кількість переглядів: 1756

Фото без опису

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі.  

Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята долучився Великобілозерський НВК №1. Учні 1-11-х  класів приєдналися до шкільної акції «Я віддаю свій голос за мир», прикріпивши паперові долоні на плакат, аби показати наскільки важливим є СВІЙ ГОЛОС і МИР. В класах проведені тематичні заходи: виховна година «Мир на планеті – щастя всім дітям», виховна година «Діти України – за мир!», інформаційна перерва «Хай буде мир на всій Землі», виховна година «Мова Миру починається з мене», перегляд відеоролика до Міжнародного дня миру, створення малюнків до Міжнародного дня миру, бесіда «Ми – за мир», інформаційна хвилинка до Міжнародного дня миру, бесіда «Ми за спокій і мир на Землі», виховна година «Я хочу миру», бесіда «Мир – це…», виховна година «Летять у небо голуби – приносять мир по всій Землі», урок-мандрівка «Мир і дружба», виховна година «Мир і дружба починається з тебе», ранкове коло «Нам потрібен МИР», круглий стіл «Живемо у мирі та злагоді», інформаційна хвилинка «21 вересня – Всесвітній день миру», виховна година «Ми хочемо у мирі жити».

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.

 

 

Оксана Василькова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора