A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про нагородження переможців обласного конкурсу «Батько року»

Дата: 18.09.2020 15:33
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

18.09.2020 на площі перед Запорізькою облдержадміністрацією в урочистій атмосфері відбулося нагородження переможців конкурсу «Батько року». Учасниками конкурсу в цьому році стали 85 чоловіків, конкурсна комісія визначила 43 переможця. Переможці конкурсу були нагороджені дипломами за вагомий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток Запорізької області, гармонійне поєднання кращих якостей сім’янина та успішного чоловіка.

У номінації «Батько – працівник освіти і науки» від Великобілозерської об’єднаної територіальної громади перемогу отримав Маловічко Віктор Олексійовичвчитель хімії  філії Великобілозерського навчально – виховного комплексу №1(школа –дитячий садок) Великобілозерської сільської ради Великобілозерська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №3, який виховує двох доньок. Маловічко В.О. двічі був лауреатом обласної педагогічної премії (2013, 2019) та неодноразово був переможцем районних, обласних, всеукраїнських конкурсів. 

Вітаємо з перемогою! Бажаємо  здоров’я,  сил, енергії, оптимізму, мудрості та  творчих успіхів на педагогічній ниві. Зичимо Вам невпинного руху вперед, нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена задоволення і творчими перемогами.

                                                                                                 Лілія КОСАРЕВСЬКА

Фото з сайту Запорізької обласної державної адміністрації 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора