A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День рятівника у Великобілозерському НВК № 1

Дата: 18.09.2020 11:29
Кількість переглядів: 930

Фото без опису

Професія рятувальника - одна з найнебезпечніших і, водночас, найпрестижніших у світі. 17 вересня в Україні своє професійне свято відзначають представники цієї героїчної професії.

Відродження в Україні свята на державному рівні – важлива справа для збереження національних історико-культурних традицій та виховання нових поколінь цієї мужньої професії. До Дня рятувальника у Великобілозерському НВК №1 було організовано і проведено ряд заходів, а саме: виховна година «Маленькі рятівники», конкурс малюнків «Пожежник рятівник», виховна година «Юні рятівники», інформаційна хвилинка «Є така робота – життя охороняти!», виховні години «Нехай вогонь в серцях палає, а пожеж не буває», конкурс малюнків «День рятівника. Запобігти, врятувати, допомогти», виховна година «Мозаїка безпечної поведінки з вогнем», виховна година «За мир і спокій вам низький уклін, мужні пожежники-рятівники», виховна година «Запобігти, врятувати», бесіда «17 вересня – День рятувальника», виховна година «Рятівник – професія відважних», лекція «Рятувальник – героїчна професія», бесіда з переглядом відеоролика «17 вересня – День рятувальника України». Мета заходів - формування позитивного ставлення учнівської молоді до професії пожежного-рятувальника, виховання прагнення до фізичного вдосконалення, готовності у будь-який час стати на захист інтересів своєї країни.

Навіть якщо сонце ясно світить і повний штиль, співробітники МНС ніколи не дрімають, і за це їм – низький уклін і повага всього суспільства!

 

 

 

 

Оксана Василькова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора