A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Філія Великобілозерського НВК №1 ЗОШ №5 «Спорт – це дружба! Спорт – це сила! Спорт дає всім дітям крила»"

Дата: 11.09.2020 13:20
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

«Спорт – це дружба! Спорт – це сила! Спорт дає всім дітям крила»,-

 під таким гаслом 11 вересня 2020 року пройшло у філії Великобілозерського НВК №1 ЗОШ №5 свято з нагоди Дня фізкультури та спорту, що відзначається щорічно в Україні в другу суботу вересня.

     В рамках проведення свята класні керівники поповнили скарбничку знань дітей про різноманітні види спорту і про значення фізкультури та спорту для зміцнення здоров’я українців, а вчитель фізичної культури Сиротюк В. О. підготував цікаву та насичену програму змагань, яка дійсно могла б посперечатися з програмою Олімпійських ігор.

      Розпочалося свято вже традиційним комплексом ранкової руханки, а потім протягом дня всі учні з великим захопленням грали у цікаві рухливі ігри, ігри-естафети, проводилися веселі спортивні змагання. Сонце, свіже повітря, гарний настрій із задоволенням занурювали дітей в атмосферу олімпійських змагань.

           Взагалі, день пройшов весело, цікаво та пізнавально, адже всі заходи мали на меті викликати у дітей бажання займатися спортом , берегти своє здоров’я, а головне – завжди бути у гарному настрої і доброму гуморі.

 Куртяк О.О. та Усенко К.В



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора