A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 08.09.2020 14:42
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

Виконавчий комітет Великобілозерської сільської ради повідомляє про перереєстрацію громадян, що перебувають на квартирній черзі для отримання житла, відповідно до Положення про квартирний облік громадян при виконавчому комітеті Великобілозерської сільської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 18.12.2019 №214.

Для проходження перереєстрації громадянам, які перебувають на квартирному обліку, необхідно поновити документи облікової справи, а саме:

— довідку з місця проживання про склад сім’ї та реєстрацію всіх членів сім’ї, які перебувають на квартирному обліку, а також чоловіка/дружини (у разі одруження), якщо вони зареєстровані за іншим місцем проживання;

— копії паспортів (ст. 1, 2, 10 та всі сторінки з відмітками реєстрації) черговика та повнолітніх членів сім’ї;

— копії свідоцтв про народження дітей;

— копію свідоцтва про одруження;

  • копії інших документів, які засвідчують зміни у складі сім’ї (розлучення, смерть, тощо);

— копії довідок про присвоєння ідентифікаційного номеру всіх членів сім’ї;

— документ, який дає право на включення до пільгової черги (оригінал та копія, завірена, належним чином);

— громадяни, які винаймають житло, надають договір найму/піднайму завірений належним чином.

Зазначаємо, що значна частина громадян тривалий час не поновлювала документи, в облікових справах застарілі дані, відсутні копії документів, що не дає змоги впорядкувати облік громадян, які перебувають у черзі на одержання жилих приміщень з обов’язковим додержанням порядку існуючої квартирної черги.

Звертаємо увагу, що громадяни, які перебувають на квартирному обліку у Великобілозерській сільській раді, зобов’язані, щорічно, в термін з 1 жовтня по 30 грудня поточного року проходити перереєстрацію. В зв’язку з чим, прохаємо в зазначений термін, поновлювати документи на квартирний облік. Громадяни, які своєчасно не поновили документи своїх облікових справ не вважатимуться такими, що потребують надання житлових приміщень та будуть зняті з квартирного обліку.

За довідками звертатись за тел.: (097)3060725, (066)6431197, головний спеціаліст відділу земельних відносин, екології, житлово-комунального господарства та містобудування – Кудашева Інна Юріївна.

Прийом документів здійснюється за адресою: с.Велика Білозерка,         вул. Центральна, 120.

 

Інна КУДАШЕВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора