A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Дві ОТГ Запорізької області Великобілозерська та Широківська одними з перших в Україні запустили інтерактивний інструмент бюджету шкіл

Дата: 02.09.2020 13:16
Кількість переглядів: 286

Дві ОТГ Запорізької області Великобілозерська та Широківська одними з перших в Україні запустили інтерактивний інструмент бюджету шкіл.

    Тепер жителі Великобілозерської громади можуть дізнатися про обсяги коштів, які виділяються на кожну школу, та отримати візуалізовану детальну інформацію про напрямки видатків.

    Наприклад, можна дізнатися суму витрат на зарплату працівникам школи, витрати на комунальні послуги та енергоносії, продукти харчування, закупівлю комп’ютерного обладнання тощо.

    Також користувачі інтерактивного бюджету школи можуть на сайті ставити запитання, вести обговорення та робити свої пропозиції щодо розподілу коштів на розвиток школи.

    Крім окремих бюджетів шкіл, онлайн платформа дозволяє порівняти показники шкіл – кількість учнів, кількість учителів, загальні видатки, видатки на одного учня – із іншими закладами ОТГ, регіону та України в цілому.

Вікторія ГВОЗДИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора