A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Шановні жителі Великобілозерської громади!

Дата: 01.09.2020 15:57
Кількість переглядів: 419

Щиро Вам вдячний за підтримку на виборах  30 квітня 2017 року!

Ваша підтримка є надзвичайно важливою для мене (понад 73%), адже ви повірили в мої сили і спільними зусиллями ми почали робити наше село кращим.

Я добре розумів, коли йшов на вибори у 2017 році, що ці три роки для мене будуть найважчими, що ризикую своїм авторитетом, здоров’ям, повагою серед односельців та мешканців громади, що не всі жителі будуть задоволені моєю роботою та роботою сільської ради. Але основне завдання, поставлене мною собі, сільською радою виконане.   

Згідно з Рішенням Верховної Ради України, 25 жовтня цього року відбудуться чергові місцеві вибори. Для всіх нас це момент прийняття важливого рішення – визначення подальшого курсу, яким надалі йтиме наша громада, наші населені пункти. Від кожного з нас залежить, чи продовжить Великобілозерська громада стрімкий розвиток, оновлення інфраструктури, шлях чистоти, запровадження якісних сучасних послуг, шлях відкритості до змін, європейських стандартів життя. Чи залишиться Великобілозерська громада дружньою родиною, чи зможе утримати одні з кращих показників в області за темпами розвитку. Чи залишиться повернутою обличчям до людей. Чи залишиться так – відповідальний вибір кожного з нас.

Прагну завжди зробити більше, прагну завжди зробити найкраще, тому на сьогоднішній день прийняв рішення балотуватись на посаду Великобілозерського сільського голови та депутата Запорізької обласної ради (відповідно до змін у виборчий кодекс кандидати мають право одночасно балотуватися у депутати рад різних рівнів та на посади сільських, селищних, міських голів).

Впевнений, лише спільними зусиллями ми зможемо продовжити розпочатий рух вперед, і на цьому шляху на нас чекають нові, ще більш значні здобутки та досягнення!

 

З повагою                                                                                  Ігор БАТРАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора