A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

1 вересня у філії Великобілозерського НВК №1 Великобілозерська ЗОШ І-ІІ ступенів №3

Дата: 01.09.2020 13:39
Кількість переглядів: 444

Свято Першого дзвоника

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято вчителів, учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

1 вересня у філії Великобілозерського НВК №1 Великобілозерська ЗОШ І-ІІ ступенів №3 пройшло свято Першого дзвоника!

Креативно та творчо відбулося свято у школі. Учні школи брали участь у артзаняттях, грали з цеглинками Lego на свіжому повітрі, створювали галерею малюнків про літній відпочинок, писали листи про свої мрії, проходили ігровий батл «Чи ми здорові?»,  ділову гру «Вічні цінності людини», лототрон «Майбутнє», математичний квест «Математика і здоров’я».

Ми вітаємо усіх з чудовим святом 1 Вересня – Дня  Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, бажаємо учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора