A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Зустріч з прекрасним

Дата: 25.08.2020 13:55
Кількість переглядів: 285

22  та 23 серпня   в Сільській бібліотеці Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради нашою землячкою Машею Ніколаєнко, яка зараз проживає в Києві, були проведені майстер класи «Малювання на тканині», «Живопис», «Розпис по склу». Діти різного віку зібралися в затишній залі бібліотеки, щоб перейняти досвід у талановитої художниці.

    Наймолодші учасники майстер класу  «Залишим спогади про літо» спробували свою майстерність у вітражному розписі на чашках, а також мали змогу акрилом розмалювати гіпсові та дерев’яні магніти. Ручками дітей були створенні гарні та чудові речі. За допомогою спеціальних фарб учасники майстер класу «Малюнки на тканині» створювали прекрасний шедевр на еко- сумці по тканині.

 Особливо порадували майстриню дітки, які в майстер класі  для старшої категорії по масляному живопису  показали свої  вміння не гірше, ніж дорослі.

Учасники майстер класів відкрили в собі творчі здібності і отримали масу задоволення. Всі творіння юні таланти мали змогу залишити собі на згадку про зустріч.

     Ще одна гостя завітала цими днями до бібліотеки – педагог-психолог Настя Штаній, яка для дівчаток провела тренінг по АРТ Терапії, а також надала індивідуальні консультації.

     Ми раді, що  у нас  такі талановиті земляки, які з радістю діляться своїми знаннями з іншими і розмальовують світ яскравими фарбами. Ми дякуємо дівчатам за цю прекрасну зустріч і сподіваємося, що ці зустрічі стануть традиційними.

Катерина ЗАГРУДНА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора