A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

З Днем Незалежності, Україно!

Дата: 24.08.2020 06:46
Кількість переглядів: 276

Дорога Великобілозерська громадо!
               Сердечно вітаю Вас із Днем Незалежності України.  
  Наша країна – це широкі простори, золоті поля, калина, вишні в саду, тополі  в степу, родючий чорнозем, гори в хмарах, красиві швидкі ріки. Наша історія – це скрегіт козацьких шабель, стогони невільних людей на панських дворах, заграва помаранчевої революції, герої Небесної Сотні…
Наша країна розвивалася завдяки Вам - терплячим, яскравим, освіченим, цілеспрямованим людям, Ви - фундамент, на якому будується наше майбутнє. Саме Ваш незмінний колорит, незвичайне бачення навіть самих банальних речей допомагає нам розвиватися разом з вами - покращуючи і прикрашаючи  життя. Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця.
     З нагоди такого важливого свята хочеться побажати  любові до рідної землі! Нехай не згасає оптимізм у душах українського народу! Сьогодні важливо одне: наша перемога, наше майбутнє! Давайте змінимо нашу Батьківщину! Нехай вона стане кращою, чистішою! Бо ж в наших душах горить невичерпний шевченківський вогонь любові до рідної землі! Тож прийміть найщиріші вітання з головним державним святом - Днем Незалежності України!
З найкращими побажаннями сільський голова Ігор БАТРАКФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора