A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Кольори рідної країни

Дата: 23.08.2020 12:42
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

23 серпня відзначають День Державного Прапора України.
Ще здавна колористика для українців відігравала надзвичайно важливу роль в їхньому житті та світогляді. Жовтий і блакитний стали для України кольорами її незалежності. Історія синьо-жовтих кольорів української держави налічує вже понад 600 років. 
Прапор надихає не тільки українців, ним цікавляться й по всьому світу. Прихильники українських традицій проводять синьо-жовті флешмоби
та акції на всіх куточках землі. Одне із завдань бібліотеки - виховувати повагу до державних символів, які уособлюють минуле і дають новий поштовх дій для розвитку майбутнього.
«Кольори рідної країни» - під такою назвою 21 серпня у Відділенні для дітей Сільської бібліотеки Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради пройшла акція до Дня Державного Прапора України. В ході заходу було проведено патріотичну хвилинку «З ним ми здобували все, що є святим», творче заняття, на якому діти виготовили жовті та блакитні долоньки і написали на них своє побажання для рідної країни та наклеїли їх на символічну карту України. Закінчився захід пригощанням солодкою ватою. Акція пройшла з позитивним настроєм для всіх відвідувачів. Віримо, що кожна долонька принесе мир і спокій для нашої держави.
                                                                                                        Ірина ЛОСЕВСЬКА
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора