A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Засідання членів клубу за інтересами «Краєзнавець»

Дата: 16.07.2020 13:45
Кількість переглядів: 711

Фото без опису

                                              «Струни ліричної душі»                                                           

      15 липня 2020 року на базі Сільського будинку культури Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради відбулося засідання членів клубу за інтересами «Краєзнавець». Дану  зустріч  присвятили поезії рідного краю. Поезія завжди приносить тепло в людські серця і душу. Ще Авіаценна стверджував:  «Поезія – це ліки для душі.»

Керівник клубу  запросила на цей захід Олександра БОЙКА - людину, яку природа і батьки  обдарували неоціненним  багатогранним талантом.

Олександр  безмежно закоханий у свій рідний край, вивчає його історію, читає книги про козаків. У  вільний від роботи час   складає вірші на різну тематику, щоб привітати  своїх рідних та близьких. На кожне  свято, або  чийсь День народження,  він складає  вірші - привітання. Його поезія – це сходинки до душі кожної людини, а проблеми, які порушує автор, хвилюють душу кожної з нас. Чарують серце і бентежать душу слова  про матір, сестер, бабусю.    

Всі присутні мали прекрасну нагоду поспілкуватися з автором, розпитати про його дитинство, коли почав писати, про тематику, ідеї, етапи створення творів. Поет прочитав   деякі поетичні твори та презентував нові. 

      Цього дня  ми  припали до цілющого поетичного джерела. Наші душі просвітились і запалились іскоркою вдячності  поету рідного краю, який своєю творчістю довів, що тільки з любові до рідної землі, матері, людей, народжується поет і поезія. Олександр БОЙКО крізь світло своєї душі проніс  власні почуття та велике серце, сповнене любові. 

А ще  гість заходу   все своє життя  щось майструє своїми руками.  Присутні із захопленням ознайомилися з виставкою майстра, на якій він презентував дивовижні вироби з дерева. 

       Дякуємо нашому гостю за доброту, щирість, за приємне спілкування. Зичимо  щастя, благополуччя, достатку, довголіття,  натхнення і миру. Творіть на благо собі і усім!

 

                                                                                             Олена ПАТЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора