A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

«Жорстоке поводження з тваринами»

Дата: 15.06.2020 13:21
Кількість переглядів: 527

Фото без описуФото без опису

14 червня 2020 року на території нашої громади стався прикрий випадок жорстокого поводження з тваринами. В громадському туалеті на території торгової точки КП «Білозерка» було виявлено собаку. За отриманою інформацією від небайдужих людей, співробітниками 7-Державного пожежно-рятувального поста ГУ ДСНС України у Запорізькій області разом з працівниками сільської ради тварину було врятовано.

 Звертаємо увагу, що відповідно до ст.299 Кримінального кодексу України «Жорстоке поводження з тваринами» карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, ст. 89 Кодексу України про адміністративне правопорушення, жорстоке поводження з тваринами - знущання над тваринами, завдання побоїв або вчинення інших насильницьких дій, що завдали тварині фізичного болю, страждань і не спричинили тілесних ушкоджень, каліцтва чи загибелі, залишення тварин напризволяще, у тому числі порушення правил утримання тварин, -

тягнуть за собою накладення штрафу від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (5100-8500 грн.).

Шановні мешканці громади, звертаємося до Вас: якщо Ви стали свідками   таких інцидентів, будь ласка, не будьте байдужими!

 

Сергій БОВТУТА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора