A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 29.05.2020 13:01
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

   Ми, випускники 11 класу Великобілозерського навчально-виховного комплексу № 1, щиро вітаємо всіх зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою! Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Начебто зовсім недавно ми боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у нас  все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності, кнопки на стільці сусіда і т.д. Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували нам багато гарного, які зробили нас розумнішими. Цей день щемливий, душевний і веселий водночас. Він збурює хвилю найщиріших емоцій і у нас  випускників, і в наших педагогів та батьків.

     Ми глибоко вдячні всім нашим вчителям за добро і мудрість! Ви вклали у нас і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

     Минуть роки, але ми пам'ятатимемо і рідну школу, і наших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих. Ба­жаємо Вам нових успіхів, життєвих сил і натхнення! Щастя всім Вам та добра!

 

Випускники 11 класу Великобілозерського НВК №1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора