A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Проведено профілактичний рейд

Дата: 19.05.2020 16:23
Кількість переглядів: 384

19 травня 2020 року комісією у складі директора Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради Руслани МАЛИКІНОЇ, головного спеціаліста відділу соціального захисту населення Великобілозерської сільської ради Наталії НЄЧАЄВОЇ та начальника служби у справах дітей Великобілозерської  районної державної адміністрації Наталії ТРОШИНОЇ, здійснено спільний виїзд до сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Виїзд здійснено з метою перевірки житлово-побутових умов проживання сімей,  які перебувають на обліку вищезазначених установ та проведення профілактичної роботи з батьками, які ухиляються від виконання батьківських обов’язків.

Відтак,  було відвідано 6 родин, в яких виховується 15   неповнолітніх дітей. За результатами обстеження були зафіксовані факти неналежного догляду за дітьми; а саме, нехтування санітарно-гігієнічними нормами проживання, недотримання режиму харчування.

У ході соціальних відвідувань членам сімей було надано ряд консультацій щодо формування навичок відповідального батьківства, ведення здорового способу життя, вікових особливостей розвитку дітей, ролі сімейного оточення на їх соціалізацію; проведена роз’яснювальна робота стосовно необхідності беззаперечно виконувати та дотримуватись санітарно-гігієнічних норм проживання. Батьки, були попереджені про правові наслідки безвідповідального батьківства. Надано консультативну допомогу про види соціальної підтримки, послуги та процедури їх надання.

 

 

Наталія НЄЧАЄВА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора