Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День Європи

Дата: 15.05.2020 13:04
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

З 2003 року третьої суботи травня в Україні відзначається День Європи,  відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року. У 2020 році День Європи в Україні припадає на 16 травня. День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

Для українців це особливий день. Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти – великої родини, об’єднаної прогресивними демократичними поглядами. Цей день – чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи.

В рамках проведення цьогорічного Дня Європи в Україні в закладах освіти Великобілозерської сільської ради до Дня Європи проведено в онлайн-режимі:

  1. Конкурс малюнків на тему «Україна - серце Європи» для учнів 1-­4 класів загальноосвітніх шкіл.
  2. Відео-конкурс для учнів 5-6 класів загальноосвітніх шкіл на тему «Яка країна Європи цікавить вас найбільше? Чому?».
  3. Відео-конкурс для учнів 7-11 класів загальноосвітніх шкіл на запропоновані теми:
  • Якою ви бачите Україну через 20 років?;
  • Чи стала Україна за останні декілька років більш європейською країною?;
  •  Я - Європеєць;
  •  Як ви розумієте поняття «цінності»? Як саме кожна з них може бути реалізована на рівні держави та безпосередньо кожним із нас?

Пропонуємо Вам  переглянути відео на Fasebook – сторінці Вісник Білозерки за посиланням: https://www.facebook.com/groups/1690752804554153/permalink/2318395075123253/

Кращі роботи учнів закладів освіти Великобілозерської ОТГ відправлені для участі в конкурсі ,,День Європи в Україні” до Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Запорізької обласної державної адміністрації.

Щиро вітаємо Вас з Днем Європи! Наша держава вже зробила рішучі кроки в напрямку вступу до європейської спільноти. Незважаючи на всі перепони і труднощі,  Україна стане повноправним членом  європейських структур і, як наслідок, отримає новий поштовх для культурного та економічного розвитку.

 

Головний спеціаліст

ВОКТОКСМС ВСР                                     Лілія КОСАРЕВСЬКА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора