A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Міжнародний день сім’ї

Дата: 15.05.2020 08:28
Кількість переглядів: 535

Фото без опису

Міжнародний день сім’ї щорічно святкується 15 травня. Сім’я  - це найдорожчий та найцінніший скарб, що є у людини. Життя кожного громадянина починається з родини, тут відбувається формування його як особистості. У батьківській хаті прищеплюється любов до рідної мови, звичаїв, людських цінностей, культури українського народу. А підтримка та любов найрідніших у сім’ї допомагає завжди впоратися з будь-якими труднощами.

Тож у Міжнародний день сім’ї намагайтеся приділити більше уваги своїм рідним і подарувати їм радісні емоції. Обов’язково обійміть і поцілуйте членів своєї великої або малої сім’ї, скажіть їм теплі слова любові, поділіться з ними своїми почуттями і відчуйте їх важливість для вас. А якщо у цей день ви знаходитесь далеко один від одного, зателефонуйте або надішліть привітання з Днем сім’ї всім рідним та близьким. Цінуйте та поважайте один одного!

Хочеться побажати у Міжнародний день сім’ї, щоб родина для вас була тихою та затишною гаванню. Хай діти зростають вдячними та щасливими. Хай панує повага та любов у родині до людей старшого покоління, а підтримка рідних завжди допомагає впоратися з труднощами.  І хай завжди в кожній сім’ї нашої громади панує мир та любов!

 

Головний спеціаліст

ВОКТОКСМС ВСР                                                 Лілія КОСАРЕВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора