Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Протидія торгівлі людьми

Дата: 12.05.2020 09:15
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

 

Торгівля людьми – один із найтяжчих видів порушень прав людини, це соціальне явище, яке під впливом різноманітних факторів зазнає постійних змін. Через неналежний стан інформування населення і постраждалих з відповідних правових питань, підвищення мобільності населення, поширення трудової міграції, доступність мережі Інтернет, зростання попиту на “послуги приватного характеру” Україна наразі є “постачальником” дешевої робочої сили до інших країн.

           Сьогодні існує потреба в аналізі соціологічних закономірностей торгівлі людьми, розробці більш ефективних заходів боротьби з цим явищем, зокрема – спрямованих на попередження відповідного злочину.

          Соціологічна компанія IRG спільно з Міжнародною організацією з міграції та ОПП «Взаємодія» проводить соціологічне дослідження відношення жителів Запорізької області до проблеми торгівлі людьми.  Результати дослідження будуть використовуватися в розробці механізмів та програм протидії торгівлі людьми на території Запорізької області.

Шановні жителі громади звертаємося до Вас з проханням заповнити анкету (за посиланням) https://forms.gle/qHbP8z9ne1X5xiZL8

Не будьте байдужими!

І пам’ятайте, жертвою торгівців людьми  може стати кожен!

                                                                                                                                   

                                                                                                                Ганна БОЙКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора