A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

З Днем Перемоги!

Дата: 09.05.2020 10:50
Кількість переглядів: 226

Фото без описуШановні жителі та гості нашої громади!
Прийміть щирі вітання з Днем пам’яті та примирення і 75-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ми пишаємося тим, що народ нашої країни зробив вагомий вклад у спасіння людства від нацистських окупантів. Подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують українські воїни, які захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах. Сьогодні героями стають онуки та правнуки тих, хто в далекому 1945-му сподівався, що війна більше ніколи не прийде на нашу землю.
Слава героям, які в усі часи захищали нашу Батьківщину!
Українці були, є і будуть господарями на своїй землі. Правда за нами – тож ми обов’язково здобудемо перемогу в ім’я європейського майбутнього рідної України. Український народ перемагає тоді, коли ми єдині, соборні, діємо разом і захищаємо те, що нам дороге. Коли ми разом, коли ми відчуваємо, що справедливість на нашому боці і стоїмо за свою землю, тоді ми непереможні.
Дякую кожному за вірність своїй країні — тоді, 75 роки тому, зараз, в складний для країни час, завжди. Міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба.
Вітаючи всіх з 75-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, я сердечно зичу усім мирного неба над головою, міцного здоров’я, благополуччя, бадьорості духу, довгих років життя, тепла людських стосунків та родинного затишку, а нашій рідній Україні – миру і розвитку.
Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям! Слава Україні!
З повагою сільський голова Ігор БАТРАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора