A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про підсумки I етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу з декоративно - ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

Дата: 04.04.2020 11:17
Кількість переглядів: 837

Проведено в заочній формі оцінювання робіт I етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». На огляд журі було представлено 104 експоната з образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва: народні ляльки,  м’які іграшки, різьблення по дереву, соломка, художнє плетіння, бісероплетіння, паперова пластика та оригамі, художня вишивка та інші техніки виконання. 
Високою майстерністю, відповідністю технічним та експозиційним вимогам, творчою індивідуальністю вразили журі авторські роботи учнів закладів загальної середньої, позашкільної освіти Великобілозерської сільської ради .
    За рішенням журі авторів 26 найкращих робіт нагороджено грамотами відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради. Вітаємо переможців і бажаємо успіхів у II етапі (обласному) виставки-конкурсу,  який відбудеться з 06.04. 2020 до 17.04.2020 в м.Запоріжжі. Оцінювання експонатів буде проводитися в заочній формі. 

Головний спеціаліст 
ВОКТОКСМС  ВСР                                                     Лілія  КОСАРЕВСЬКА
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора