A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Зустріч сільського голови з представниками Української Православної Церкви

Дата: 19.03.2020 17:34
Кількість переглядів: 1208

Фото без опису

19.03.2020 сільський голова  Ігор Батрак зустрівся з представниками Української Православної Церкви ім. Петра і Павла ієреєм Олександром, Української Православної Церкви при храмі на ім'я Покрови Пресвятої Богородиці ієреєм Олексієм та головним лікарем КНП «Центральної лікарні» де обговорили ситуацію, яка виникла в Україні з коронавірусом.

     Під час зустрічі Ігор Батрак розповів священнослужителям, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020

№ 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19(в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 № 215)

 на території Великобілозерської громади складено план дій, щоб зменшити контактування людей.

     Люди, які приходять в церкву, спілкуються між собою та перебувають на близькій відстані. Не виключено, що якщо хтось прийде хворий, то зможе заразити інших прихожан храму. Фактично  сьогодні  жорстко заборонено масові заходи, крім одного,  відвідування церков. Своєю чергою представники релігійних громад розповіли, що прихожани розуміють ситуацію з поширенням коронавірусу, про що свідчить значно менша кількість їх у храмах. Священнослужителі кажуть, що в церквах теж роблять запобіжні заходи. На завершення вони запропонували зробити день спільної особливої молитви за Україну у всіх церквах.

                                                                       

Вікторія ГВОЗДИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора