A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

17.03.2020 відбулося засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Великобілозерської сільської ради

Дата: 18.03.2020 10:12
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

17.03.2020 відбулося засідання  постійної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  Великобілозерської сільської ради

За результатами розгляду вирішили:

  1. На виконання  постанови  Кабінету Міністрів України від 11.03.2020

№ 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19(в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 № 215), відповідно до статті 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», враховуючи протокол засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17.03.2020 № 4, з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2.  заборонити:

         2. З 17 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

                                                                             Термін виконання – терміново.

        3. З 17 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування ( кафе , барів  тощо), інших закладів розважальної діяльності, торговельної точки комунального підприємства «Білозерка» Великобілозерської сільської ради Запорізької області, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування (забезпечивши відстань від покупця до продуктів харчування не менше 1 м), пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності , а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

                                                                             Термін виконання – терміново.

4. З 17 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року виїзну(виносну) торгівлю продовольчими та непродовольчими товарами.

2.4.Проведення особистих прийомів громадян в усіх органах.

                                                                             Термін виконання – терміново.

5.Суб’єктам господарювання, які здійснюють торговельну діяльність в умовах карантину, забезпечити персонал засобами індивідуального захисту.

6.Максимально обмежити пересування населення між населеними пунктами, а також пересування в громадських місцях без крайньої потреби.

                                                                        Термін виконання – терміново.

7. Керівникам підприємств, установ, організацій усіх форм власності:

8.Запровадити щоденний температурний скринінг персоналу, негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань.

                                                                Термін виконання – терміново.

9.Максимально перевести здійснювану персоналом роботу на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікацій і технологій.

                                                                  Термін виконання – терміново.

10.Запровадити режим профілактичного спостереження за особами із числа персоналу, які відвідували країни інфекційного ризику.

                                                                    Термін виконання-  терміново.

11.Передбачити режим регулярного провітрювання службових приміщень та можливість здійснювати дезінфекційні заходи за допомогою кварцування.

                                                                     Термін виконання  -  терміново.

 

Голова комісії з питань техногенно-екологічної

безпеки та надзвичайних ситуацій                                                                      Ігор БАТРАК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора