A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Популяризація сімейних форм виховання

Дата: 11.03.2020 16:33
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

Фото без опису

В Україні в сучасних умовах проблема поліпшення становища дітей в сім'ї набуває особливої значущості. Тому необхідно, щоб держава вкладала ресурси в дітей, захищала їхні права.

     Особливого захисту потребують діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Кожна дитина має право на виховання в сімейному оточенні, незалежно від того, може її біологічна родина забезпечити нормальні умови життя та виховання чи ні.

         Пріоритетність сімейних форм виховання перед інтернатними очевидна - жоден такий заклад ніколи не зможе стати для дитини сім’єю, навіть найкращого вихователя дитина ніколи не назве мамою.

       З метою популяризації альтернативних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, Центром соціальних послуг Великобілозерської сільської ради серед населення громади постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота. 

       За консультаціями та порадами з питань створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу ви можете звернутися до Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради за адресою: с. Велика Білозерка, вул. Центральна, будинок 132. Контактний телефон 0(6156)20131.

 

 

 

                                                    

 

                                                             

 

 

 

                                                                          Руслана МАЛИКІНА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора