A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Міжнародний жіночий день 8 Березня у дошкільному підрозділі Великобілозерського НВК № 1

Дата: 10.03.2020 08:11
Кількість переглядів: 265

 Нарешті  настав  довгоочікуваний  березень , а разом з ним завітало до нас свято весни, надії, краси та любовіМіжнародний жіночий день 8 БерезняВихованці дошкільного підрозділу Великобілозерського НВК  № 1 з нетерпінням чекали на свято та  старанно готувалися до нього: своїми руками робили вітальні листівкививчали вірші, танці щоб привітати своїх   найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь ,бабусь, сестричок.  

    Святковий  захід  в дошкільному закладі відбувся  5 березня. Гостей в  цей день у яскраво  прикрашеному музичному залі, зустрічали  радісні  діти. Під час виступів  вихованці дивували дорослих своїми дзвінкими і радісними голосочками,   майстерністю в танцях, декламуванням віршів та неперевершеним дитячим артистизмом. Сценівки та гуморески додавали веселого настрою, а ліричні пісні, «Танок з мамами», яким діти висловили свою любовбажання завжди оберігати   мамине  серце,   розчулили   присутніх до сліз. Багато ніжних , добрих слів, сердечних побажань  прозвучало в цей день у уст вихователів та завідувача дошкільним підрозділом І.Котик 

   Мами та бабусі були щиро вражені привітаннямиалановитими виступами своїх дітей, доброзичливою атмосферою свята. А  діти раділи тому, що  змогли подарувати ще одну краплинку радості та щастя своїм рідним.

                                                                                  

                                                                                                 Ірина КОТИК



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора