A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Квітковий букет побажань для чарівної половини Великобілозероської громади

Дата: 07.03.2020 17:00
Кількість переглядів: 515

З першим подихом весни приходить до нас прекрасне свято представниць кращої половини людства – Міжнародний жіночий день 8 березня.

Жінка… Вона сама – як весна: сонячна, світла, життєрадісна, яскрава, справжня.  Все прекрасне на землі від жінки, від її любові…

Традиційно, напередодні жіночого свята, вітали прекрасну половину Великобілозерської громади.  6 березня в Сільському будинку культури Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради відбувся святковий концерт «Квітковий букет побажань», ведучими якого були імпозантні чоловіки. Завдяки своїй харизмі та почуттю гумору вони зарядили позитивним настроєм всіх присутніх.

Щирими та зворушливими були побажання від Великобілозерського сільського голови Ігоря БАТРАКА. Він подякував жінкам за їх мудрість та самовіддачу, побажав міцного здоров’я, жіночого щастя, сімейного благополуччя та віри в краще майбутнє

 Сам захід пройшов  у теплій святковій атмосфері, адже присвячений він жінці, яка, як і весна, зігріває душі та благословляє світ на добро. Програма святкового концерту була динамічною та цікавою. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.  Особливо тепло зустрічали на сцені наймолодших учасників концерту, які окрім свого виступу, подарували представницям прекрасної статі квіточки виготовлені вихованцями гуртка декоративно-прикладного мистецтва Сільського будинку культури.

          Святкова програма завершилася, та все ж ми сподіваємося, що чарівна мелодія свята ще довго звучатиме в серцях представниць прекрасної половини, які її відвідали.

      Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм!

 

                                                                                                       Лідія ХОЛОДФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора